Crystal Harrisnak nem sikerült az első próba

Hefner szökött menyasszonya szabadulna... - de nem tud!

Árulkodó párbeszéd zajlott le egy ékszerüzletben a kihangosított telefonon keresztül Crystal Harris és exvőlegénye között: tekinthetjük ezt beismerő vallomásnak, hogy kamu volt a nagy szerelem?

Szexi és dögös: Crystal Harris "kilépője" a Playboyból képgaléria

2011.06.29 15:36ma.hu

Eladná 90 ezer dollár (16 millió forint) értékű, 3 karátos gyémántköves eljegyzési gyűrűjét Crystal Harris - ha lenne ékszerész, aki hajlandó megvenni tőle! Ám első kísérlete kudarcba fulladt, a csúfos pártában maradás emlékétől nem tudott megszabadulni.

Amikor ugyanis besétált az értékes ékszerrel az egyik elegáns kaliforniai ékszerüzletbe, hogy felbecsültesse a gyűrű értékét, az üzlet tulajdonosa rákérdezett a gyémánt tisztaságára és a csiszolás finomságára, amit Crystal nem tudott megmondani.

Ezért aztán kihangosította a telefonját és felhívta Hugh Hefner villáját, a beszélgetést viszont így bárki hallhatta, aki épp akkor az üzletben tartózkodott. A TMZ jelentése szerint a vonal túlsó végén lévő személy faxon ígérte a tanúsítványokat, de nem azonnal, így Crystal dolgavégezetlenül hagyta el az üzletet.

Ám előtte még elszólta magát az ékszerész előtt, aki sajnálatát fejezte ki, hogy mindössze 5 nappal a tervezett esküvő előtt lefújták a nagy eseményt és Crystalból a Playboy címlapján hirdetett öles betűk ellenére mégsem lett Mrs. Hefner.

A lány viszont azt felelte erre: "Viccel? Az egész csak a nyilvánosságnak szólt!"

Micsoda váratlan fordulat! Ezt akkor most úgy kell érteni, hogy a 25 éves modell és a 85 éves Hef szerelme mégsem volt valódi?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.