Világi Péter is szerelmese a téli sportoknak

Képek - Sikamlós kalandokba keveredett Katus Attila

Hófödte hegycsúcsok, fűtött hütték, meredek pályák, beköszöntött a síszezon. Világi Péter és Katus Attila fel is csatolták a léceket, hogy kedvenc sportjuknak hódoljanak.

Lecsúszott sztárok? képgaléria

2012.12.19 14:29ma.hu

A síelés nem csak munka, hanem igazi szerelem is Világi Péter számára. „Gyermekkorom óta imádom a síelést és öt éve igyekszem minden lehetőséget megragadni, hogy profiktól tanulhassak. Nagyon nagy élmény volt mikor Miklós Edittel, a magyar válogatott tagjával csúszhattam. Idén kipróbálhattam egy szlalomverseny sílécet, óriási sebességgel csúszhattam, olyan érzés, mintha egy személyautóból egy versenyautóba ülne át az ember” – mondta el a SportKlub Híradójának műsorvezetője.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)


Katus Attila is hosszú ideje a síelés szerelmese, két csúszás között pedig wellness-szel kapcsolódik ki. „Még gyerekfejjel ismerkedtem meg a síeléssel, középiskolában pedig már rendszeresen jártam sítáborokba is. Különleges életérzést ad ez a sport, csúszás közben egy egész más dimenzióba kerül az ember. Ráadásul ez nem csak magáról a síről szól, hiszen a lenyűgöző környezet is nagy élvezetet nyújt, emellett remek közösségi program, egy kis wellness-szel kiegészülve tökéletes kikapcsolódást jelent.

Fontosnak tartom, hogy kezdőként szakaember segítségével, és mindig megfelelő védőfelszereléssel vágjunk neki a leejtőknek, hiszen a biztonság rendkívül fontos
” – magyarázta Katus.

További csúszós kalandokkal találkozhat a MezTelenül című magazinműsor december 19-i, 21-i és 28-i és adásaiban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.