Örökbefogadást tervezget az aerobic-sztár

Katus Attila gyereket akar, meg egy barátnőt is

Pótpapája szeretne lenni egy afrikai árvának Katus Attila, akit megindított a namíbiai gyerekek sorsa. De ehhez előbb egy barátnő kellene neki.

2010.12.27 16:29ma.hu / Napi Ász
Fotók: katusattila.hu

A magyar törvények szerint csak párok lehetnek örökbefogadó szülők, ezért Katus Attilának egyelőre barátnőt kell szereznie, és csak utána gondolkozhat azon, hogy még mindig szeretné-e elindítani az örökbefogadási procedúrát.

Bár a terv egyelőre távolinak tűnik, az aerobic-sztár már tudja, hol fog szétnézni, ha arra kerül a sor: nemrég Namíbiában járt és megindította az ottani árva gyermekek sorsa.

Katus, akit nemrég az Év Személyi Edzőjének választottak, eredeti szakmája szerint pedagógus, elmondása szerint ezt a végzettségét is a gyermekszeretete inspirálta.

A Napi Ásznak bevallotta, reméli, leendő kedvese is szívesen fogadna örökbe egy fekete bőrű árvát, de mivel az ideális élethez szerinte három gyermeknek kell otthon szaladgálnia, két saját apróságot is „össze szeretne hozni”.

Katus Attila elhagyja az országot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.