Együtt ugrik a mélybe a párjával

Katusnak annyit mondtak: Gyere haza élve!

Katus Attila és Molnár Andrea is versenybe száll az augusztus 15-i Országos műugróbajnokságon sok más celebbel együtt - A páros a Szombat esti láz óta szoros barátságot ápol, még nyaralni is együtt mentek Rodoszra négyesben párjaikkal.

2009.08.07 06:45Tabu tv

A két celeb a Császár uszodában készült lázasan a műugróbajnokságra. Katus Attila elmondta, hogy bár nem látszik nehéznek a feladat, nagyon is ijesztő a torony tetején állni.

Molnár Andrea már külföldön is próbálta a mélybe ugrást egy szikláról:

- Egy nyaralás alkalmával már lemerészkedtem egy szikláról, ami körülbelül olyan magas volt, mint ez a 7 méteres torony, de akkor szerintem meggondolatlan voltam, most sokkal jobban remegett a lábam - mesélte a Tabu tv-nek.

Celebjeink egy hónapon keresztül készülnek a megmérettetésre, és bár itt nem párban fognak versenyezni, Attila elmondta, a verseny közeledtével a versenyláz és izgalom ugyanúgy előjön majd.

Bár mindketten versenysportolók, mégis egy más műfaj, mint amit megszoktak, így nagyon odafigyelnek edzőik utasításaira.

Andrea két részes fürdőruhában érkezett az első edzésre, így sikerült elhagynia a bugyogóját. Katus elmondta, hogy Szentgyörgyi Rómeó is jelen volt, így majdnem teljes volt a Pécsi Sasok csapata.

Arra a kérdésre, hogy párja mit szól a versenyhez, mennyire féltékeny, Attila csak ennyit mondott a Tabu tv-nek:

- Gyere haza élve, meg gyere haza - ezek az elvárások nagyjából...

Katus Attila szerint nem a kocka has a fontos!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.