Az Álom.net című filmben gonoszt alakít!

Hoppá! Katus Attila barátnője filmszerepet kapott!

Katus Attila barátnője gonoszt alakít. Lerch Ottília, az aerobic világbajnok szerelme is szerepet kapott az Álom.net című tini vígjátékban, ahol nem éppen hálás feladatot osztott rá a rendező: utálja ki a főszereplőt, Reginát a sport gimiből.

2009.03.09 17:30rtlbulvar.hu

A lány nagyon élvezte a forgatást. Lerch Ottília soha nem készült színésznőnek, mégis beválogatták az Álom.net című filmbe. 

- " Egy tanácsadó cégnél dolgozom, emellett pedig jogi egyetemre járok, ügyvédnek tanulok. A válogatásra csak kalandvágyból mentem el. Kíváncsi voltam rá, hogy milyen érzés egy játékfilmben szerepelni, illetve belebújni egy személyiségemtől nagyon távol álló figura bőrébe." - vallotta be Ottília, aki nem mellesleg 2008-ban a Miss Balaton döntőse lett. 

- " Igaz, a gonosz szerepét osztotta rám a rendező, mégis nagyon élveztem, az egész forgatást és a kihívást ."- tette hozzá Ottília, aki az újszerű munka minden részletéről beszámolt a szerelmének. 

- " Attila sajnos annyira elfoglalt volt abban az időben, hogy nem tudott eljönni a forgatásokra, de már alig várja, hogy április 13-án, a díszbemutatón megnézze a kész filmet, amelyben Laurát alakítom. "

A szerelmes pár természetesen együtt érkezik majd a díszbemutatóra. S bár legszívesebben mindenhová együtt mennének, ez a hétköznapokban nehezen összeegyeztethető. 

– " Inkább hétvégén tervezünk közös programokat, a többi nap csak este találkozunk. Ilyenkor általában főzök valami finomságot Attilának. Nagyon szereti a főztöm." – mondta Ottília. 

Mint kiderült, a szerelmesek összeszokott párost alkotnak, hiszen már két éve, szinte azóta, hogy megismerték egymást, együtt laknak. 

– " Olyan természetes volt, hogy három héttel az első randink után kulcsot kaptam hozzá és odabútoroztam."– árulta el az Álom.net üdvöskéje, akinek a legnagyobb elismerés az lesz, ha szerelme megdicséri.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.