Milyen sztár, akinek nincs személyi asszisztense?

Katus és Pirner is fizet, hogy ismertté tegyék

Külföldön nem valamire való sztár az, akinek nincsen személyi asszisztense, fodrásza, sajtóügynöke vagy éppen menedzsere. Magyarországon eddig nem volt jellemző a hírességekre, de akad, aki már korábban felismerte a lehetőséget.

Katus-Molnár: Fergeteges tánc és a győzelem pillanatai! képgaléria

2009.02.10 06:50rtlklub.hu

Ma a legismertebb, legelfoglaltabb celebek pénztárcájukat nem kímélve sorra keresik fel a kommunikációs tanácsadókat, ügyvédeket, menedzsereket azért, hogy ők levegyék a vállukról a terhet, vagy épp felépítsenek egy új imaget.

Pirner Alma talán az egyedüli sztriptíztáncosnő Magyarországon, aki személyi asszisztenst, kommunikációs tanácsadót, marketing managert, és ügyvédi gárdát is alkalmaz.

Katus Attila
is felkeresett egy szakembert. 3 évet kért a tanácsadó arra, hogy Attilát ismertét és elismert tegye a hazai sztárvilágban. Korábban még cikkezni sem akartak róla, ma viszont neki kell visszautasítani a kéréseket, mert a munkája mellett ki sem a lát a szereplésekből.

Tudatosan építették fel a médiakarrierjét. Ma már nem csak a szakmában ismerik el tehetségét, hanem bekerült a bulvársajtóba, reklámfilm szerződéseket ajánlanak neki, show műsorokban szerepel.

Természetesen a magyar hírességek is ügyelnek arra, hogy mikor, hol, milyen ruhában jelennek meg. Sokuk döntésképtelen, kevésbé kreatív éppen ezért inkább neves stylistokat alkalmaznak.

Debreceni Zita
a saját gardróbját mutatja be a személyi stylistjával, akivel minden egyes interjú, fotózás előtt kommunikál és összeállítják az ő frizurájához passzoló ékszereket, ruhadarabokat és cipellőket is.

Bereczky Zoltán már évek óta saját menedzserrel dolgozik. A fellépéseiket, a lemezfelvételeiket, az interjúikat egy ember irányítja. A menedzser ha kell konfrontálódik az újságírókkal, beleszól a legújabb darabjaik próbájába, kommunikációs tréningre járatja a sztárokat, és figyel a küllemükre is.

Olyan embereket mutat be az RTL Kluba szombati Fókusz Pluszban, akik megtervezik, felépítik, menedzselik a sztárok életét úgy, hogy közben a nyakukban loholnak, éjjel is az ő ügyeiket intézik, közben pedig láthatatlanok maradnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.