Korgó gyomrú sztárok - Túl válogatósak, vagy...?

Beszélnek a fiúk - Éheztek a megasztárok a luxusszálláson?!

Meghökkentő - A Megasztáros fiúk korábban egy rossz szót sem szóltak az elhelyezésükkel kapcsolatban a verseny alatt, de ismerőseiknek azért panaszkodtak. Mégpedig az étel mennyiségére.

A megasztárok luxusszállásukon! képgaléria

2009.01.29 08:45Fotó: redlemon

A megasztárok gödi szállásán minden igényt kielégítő szolgáltatások, konditerem, szauna és kényelmes szoba várta az énekeseket, ezt azonban beárnyékolta, hogy olykor korgó gyomorral kellett gyakorolniuk.

Reggel és este pazar svédasztalról válogathattak, ám ebédre keveset kaptak. Volt, hogy szendvicset ettek - árulta el Ásós Attila Pacsirta a Hot! magazinban.

A lapnak a fiúk elmondták, többnyire ők éheztek, a személyzeti étel pedig nem ízlett mindenkinek. Fekete Dávid olykor egyezkedett a felszolgálóval, főleg rántott húst vagy egy kis repetát kért.

A főpróbákra ebédcsomagot kaptak, egyforma szendvicsekkel, mesélte Király Viktor, melyekből azonban Lakatos Krisztián a diétája miatt nem ehetett, ezért ő a büfében vásárolt valamit.

Előfordult, hogy a biztonsági őr tette félre nekik az ebédet, ha távol voltak, és esténként melegen felvitte a szobájukba - árulták el a sztárok a Hot!-nak.

A lapnak Nkuya Szonja is kifejtette, bizony ő is gyakran járt a közeli gyorsétterembe. Az ebédet általában pocséknak tartotta, a szendvicseket úgyszintén.

Csak a svédasztalos reggeliket szerette, a gyümölcsöt és a joghurtot a szobájába vitte és napközben elfogyasztotta - mondta el a Hot! magazinnak az énekesnő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.