Balogh Imi és Pataki Szilvi reménykedik

Megkapják a lehetőséget? - Eszenyi két megasztárnak is segítséget ígért

A legutóbbi Megasztár két versenyzője is kapott ígéretet a Vígszínház új igazgatójától - Eszenyi Enikő segítséget ajánlott nekik karrierjük egyengetéséhez.

2009.01.05 09:10

Pataki Szilvit, aki a top 15-ből esett ki, Eszenyi Enikő azzal vígasztalta, hogy segíteni fogja, ha valóban színésznő szeretne lenni.

Szilvi a Napi Ásznak elmondta: azóta már beszélgettek, és Eszenyi számít rá a következő évad zenés darabjaiban, valamint Böhm Györgynek is szól majd.

A Vígszínház újdonsült igazgatónője az egyetemi felkészülésében is segíteni fog neki, mesélte Szilvi, mivel a színművészetire szeretne járni - árulta el a lapnak a Megasztáros.

A Napi Ásznak Balogh Imi is mesélt arról, hogy Eszenyi Enikő a tehetségkutató fináléja előtti héten, egy közös Megás vacsorán ígért neki segítséget.

Egy cseh írónő darabjában képzelte el Imit, akire véleménye szerint nagyon ráillene az egyik szereplő karaktere. A darab próbái márciusban kezdődnének, a bemutató szeptemberben lenne.

Balogh Imi elmondta, hogy a vacsora óta nem került szóba a darab, de ő biztos benne, hogy Eszenyi hamarosan keresni fogja - adta hírül a Napi Ász.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.