Kapják a pénzt, hogy bármikor visszajöjjenek

Eltűntek a sztárok, de felveszik a fizetésüket?

Néhány megszokott arc hosszabb ideje nem látható a népszerű kereskedelmi csatorna képernyőjén - A sztároknak is fizetniük kell azonban valamiből a számlákat.

Képekben a gyönyörű, szexi Palotás Petra! képgaléria

2009.01.26 09:35

Eltűnt az RTL Klub képernyőjéről Pokrivtsák Mónika, de státuszban van és kapja fizetését is. Ugyanígy érkezik a honoráriuma Palotás Petrának is, aki jelenleg anyukaként áll helyt, s Vágó István is "parkolópályán" várja, milyen új feladatokat bíz rá a munkaadója. Utóbbival a híresztelések szerint a vezetőség már a szerződésbontás lehetőségét is fontolóra vette - adta hírül a Napi Ász.

A lapnak Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója úgy nyilatkozott, hogy a képernyőn jelenleg nem látható sztárok valóban kapják továbbra is fizetésüket, s ennek az az oka, hogy amennyiben egy induló műsorhoz bármelyiküket alkalmasnak véli a csatorna, rendelkezésre álljanak. Rényi elmondása szerint Vágó Istvánra is számítanak az RTL-nél.

A Napi Ász értesülései szerint ugyanakkor a konkurens csatornákon is van példa hasonlóra, hiszen a TV2-től az m1-hez szerződött Pálfy István sem látható jó ideje a képernyőn.

Fizetés nélküli szabadságnak indult a pihenője, de ez csak fél évre szólt. Szeptemberben lejárt a szabadsága, de ő azóta sem tűnt fel a tévében - írja a Napi Ász.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.