Marsi és Gönczi se veszi fel az egészet...

Kirúgás helyett - Sorra mondanak le a sztárok a pénzük egy részéről!

A költségcsökkentés egy másik módját választotta több ismert ember is az elbocsátások helyett: a sztárok lemondanak fizetésük egy részéről, ami mindegyikükét összeadva több százezer forintot jelent.

2009.02.09 12:40ma.hu - Fotó: erdekesmagazin

Minden dolgozó lemond a fizetése 10 százalékáról, a háttérmunkások és a képernyős sztárok is: összesen több százezer forinttal kapnak kevesebbet.

Először Erős Antónia és Szellő István döntött így, most Marsi Anikó, Gönczi Gábor és Barabás Éva is csatlakozott. A Híradó, a Fókusz, a Házon kívül és a 21. század szerkesztősége bizonyította önzetlen segítségét.

Csakhogy még ez sem elég, az RTL Klubnál a műsorstruktúrát is át kellett alakítani. A Fókusz Pluszt márciustól szüneteltetik, pedig nagy volt a nézettsége - de könnyen feléleszthető. A dolgozókra továbbra is számítanak a Fókuszban - mondta Kotroczó Róbert, az csatorna hírigazgatója a Blikknek.

Sajnos, egyre több produkcióból küldik el a gárda egy részét mostanság - Eddig többnyire sorozatszereplőknek kellett távozniuk, olyanok is sorra kerültek, akikről talán senki sem gondolta volna.

Az RTL Klubon futó Barátok közt sorozat két szereplőjének búcsúznia kell, Gonda Kata és Marenec Fruzsina eltűnik a történetből.

Kata még egy évig sem játszhatta Noémi karakterét, hiszen korábban a kislányt az azóta énekesnőként is debütált Csifó Dorina személyesítette meg.

Az Emmát alakító Fruzsinát is kellemetlenül érintette a felmondás, melyet egyébként a karakterek elfáradásával és a szereplőgárda frissítésével indokolt a sorozat producere, Kalamár Tamás.

A színésznőben felmerült, miből fogja ezután fizetni az albérletét. Mindenesetre nem akar kétségbeesni, amíg vége nem lesz a forgatásnak, igyekszik megoldást találni a gondjára. Fruzsina színházban nem szeretne játszani.

A legutóbb Magdi anyus, azaz Fodor Zsóka várható távozása hökkentette meg a Barátok közt-nézőket, a színésznőt azonban nem küldték el: önként megy, mivel súlyos betegségéből ki szeretne gyógyulni és más kihívások is foglalkoztatják - vidéki színházban dolgozna.

A TV2 Jóban-Rosszban sorozatában Tallós Ritától, Várdai Anikótól és Gregor Bernadettől is megválnak. Anikót annyira rosszul érinti a munkája elvesztése, hogy valószínűleg lakását is el kell adnia.

Tallós Rita képernyőn szeretne maradni, de más területen próbálná ki magát, míg Gregor Bernadett elmondta, igyekszik szorosabbra húzni a nadrágszíjat, például nem a drágább élelmiszereket vásárolja meg a családnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.