Ma már rengeteg nőt levesz a lábáról!

Katus: "Nagyon bénán csajoztam, nagyon gátlásos voltam!"

A fitneszguru nagyon gátlásos fiatal volt, és ráadásul nem csak a rengeteg elfoglaltsága, hanem a bénasága miatt sem tudott csajozni. Katus Attila elárulta, hogy Ő egy nagyon későn érő típus, és ennek megfelelően az első csók és az első komolyabb kapcsolat is csak később következett be az életében, mint társainál.

2010.01.09 16:46tabu.tv

A táncparkett ördöge ennek ellenére nem sajnálkozik, hiszen így több időt tudott a sportnak szentelni, és mára innen ismeri Őt az ország. Katus Attila egy fiús családban nőtt fel, és nagyon kevés nő volt a környezetében, talán ezért sem ment mindig olyan jól a lányokkal való ismerkedés.

"Tudom, hogy tetszettem lányoknak akkor, de valahogy talán nem is voltam elég érett, a sport is nagyon lekötött és időm sem volt rá annyira. Nagyon bénán csajoztam, nagyon gátlásos voltam!" - meséli a tabutv.hu riporterének a táncparkett ördöge, aki ma már rengeteg nőt levesz a lábáról. "Arra emlékszem, hogy általános iskolában akibe szerelmes voltam, annak mind tetszettem, de mindnek idősebb pasija volt, és amikor oda került a dolog, hogy esetleg valahogy tűz közelbe kerültem, akkor kikosarazott, mert érezte rajtam, hogy erőtlen a kezdeményezés" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Katus Attila, akinek ebben az időszakban csak kudarcélményei voltak a csajok terén

. Az RTL Klub sztárja ennek ellenére nem adta fel: a gimnáziumban érték az első meghatározó élmények a lányok terén.

"Gimiben már randizgattam, ezek mint tinédzser lamúrok voltak, de itt csattant el az első csók, egy házibuliban. Az elsőtől mindig is nagyon féltem, hiszen ez tényleg annyira intim és annyira ügyesen kell csinálni, de amikor megvolt, akkor rájöttem, hogy nem is volt annyira borzasztó" -
mondta el a Tabu Tv internetes videójában a sportoló, akinek 19 éves korában volt az első komoly kapcsolata, ahol gyakorlatilag minden megtörtént, ami férfi és nő közt megtörténhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.