Hitet tett Katus Attila és Rippel Ferenc is

Csonka Picit lenyűgözte a királynő lába

Hitet tett a gyönyörű és egészséges női lábak mellett Csonka András, Katus Attila és Rippel Ferenc. A sztárok transzparensekkel hívták fel a figyelmet arra, hogy a nők a divat oltárán feláldozzák a kényelmet és az egészséget.

2009.08.27 16:10ma.hu

Csonka András belehabarodott Serdült Orsi lábaiba?

Legalábbis erre lehetett következtetni abból, ami az egyik budai bevásárlóközpontban történt.

A népszerű színész-műsorvezető le sem vette a szemét a szépségkirálynő lábairól, ráadásul mindenkinek a kecses végtagokat ajánlotta a figyelmébe.

Tehette önzetlenül, hiszen Serdült Orsi azért érkezett a plazába, hogy Csonka Andrással, Katus Attilával és Rippel Ferenccel közösen hitet tegyen az egészséges és szép női lábak mellett.

A sztárok egyenként szólították le az idős és fiatal hölgyeket a bevásárlóközpontban, hogy elmondják nekik: nincs annál visszataszítóbb, mint amikor egy szép női láb eldeformálódik és bütykös lesz csak azért, mert tulajdonosa olcsó, gagyi cipőket, illetve divatos, de kényelmetlen tűsarkúkat hord.

Le a bütyökkel!”, „Szeretem a lábamat!” – a hírességek ilyen és ehhez hasonló transzparensekkel is demonstráltak az MBT üzlet előtt a vendégsereg legnagyobb meglepetésére, majd alkoholmentes koktélokkal koccintottak a női lábak egészségére.

„ Én egy nőnek mindig megnézem a lábait, mennyire ápolt és szép, ez ugyanis sokat elmond az illető igényességéről és életviteléről.” – mondta Katus Attila aerobic világbajnok.

– „ Tapasztalatom szerint az egészség a lábaknál kezdődik, ezért nem mindegy, hogy eleget tornásztatjuk-e lábainkat, járunk-e sokat mezítláb, esetleg MBT lábbelit vagy hagyományos cipőket vásárolunk.”

Csonka András és Rippel Ferenc szerint a divatos öltözködés fontos az életünkben, de már van lehetőség úgy választani, hogy megőrizzük egészségünket is, így a nőknek sem muszáj tönkretenniük magukat és állandó fájdalommal küzdeniük.

– „ A női kötőszövetek lazábbak, ez a terhesség lehetősége miatt genetikailag van így.” – tette hozzá Serdült Orsi.

– „ Ezért különösen fontos, hogy a nők kényelmes cipőket válasszanak, amelyek nem deformálják a lábukat és engedik kipihenni a fáradalmakat. Ha tehetem, én is kényelmesen és sportosan öltözködöm.”

Csonka Pici függő lett?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.