Eladná luxuslakását a popsztár

Madonnának már nem kell a kilátás a Central Parkra

Megszabadulna a Central Parkra néző hatalmas, fényűző New York-i lakásától Madonna.

Képek Madonna 2012-es turnéjáról képgaléria

2012.11.21 13:14MTI

Amerikai médiaértesülések szerint az énekesnő 23,5 millió dollárért kínálja a közel 600 négyzetméteres luxuslakást, amelyben hat hálószoba, nyolc fürdőszoba - köztük egy csupa márványból, mór stílusú boltívekkel -, öt kandalló és könyvtárszoba van.

Fotó: madonna.com (A galériához KATT a képre!)

A Manhattan Upper West Side negyedében lévő, 1907-ben emelt házban Madonna először 1980-ban, még Sean Penn feleségeként vásárolt lakást, amelyet az évek során két másik megvásárlásával nagyobbított meg. Az egybenyitott lakásokat az olasz származású énekesnő belsőépítészettel is foglalkozó öccse, Christopher Ciccone rendezte be art deco stílusban.

Madonnának az utóbbi években nemigen van szüksége erre a hatalmas lakásra, mert többnyire az Upper Ease Side-on 2009-ben vásárolt háromszintes saját házban lakik négy gyermekével, Lourdes-dal, Roccóval, Daviddel és Mercyvel.

Még több hír Madonnáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.