Többen tüntetően távoztak koncertjéről

Kifütyülték Madonnát, mert Obamának kampányolt

Kifütyülték Madonnát, majd többen tüntetően távoztak koncertjéről, miután az énekesnő Obamát dicsérte MDNA Tour című turnéjának New Orleans-i állomásán.

2012.10.28 14:29MTI

 A szombat esti koncerten két dal között a művész megkérdezte a közönséget, hogy ki regisztrált a közelgő elnökválasztásra, majd hozzátette: "Nem érdekel, kire szavaztok, amíg Obamát választjátok". Miután szavait huhogás és fütyülés fogadta, így folytatta: "Komolyan nem érdekel kire szavaztok... Ne tekintségek ezt a kiváltságot értetődőnek. Menjetek szavazni!".
   
Madonna már többször tett "rázós" megjegyzéseket koncertjein. Júliusban Párizsban például azzal keltett botrányt, hogy az egyik dala közben vetített videón a francia szélsőjobboldali Nemzeti Front elnöke, Marie Le Pent homlokán egy horogkereszttel tűnt fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.