George Michael még nem az igazi?

Mit sem öregednek a nagy sztárok - KÉPEK

McCartney nem volt ott, de az 1990-es évek brit popzenéjének példátlan sikerű egykori lánybandája, a Spice Girls, illetve a Take That újból összeállt néhány dal erejéig, emellett a brit rock és pop olyan klasszikusait is láthattuk Londonban, mint a The Who és George Michael.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2012.08.14 10:29ma.hu
Annie Lennox fergeteges műsort adott >>>

A londoni olimpia záróünnepségének központi eleme, "A brit zene szimfóniája" című, háromórás összeállítás volt, melyben a Londoni Szimfonikus Zenekar mellett a brit pop és rock utóbbi 50 évének világszerte leginkább ismert alakjai is szerepeltek - csak erre az éjszakára újból összeállt például a Spice Girls, és nagy meglepetésünkre, a Take That is elénekelt egy számot.

Mindazonáltal, az 1990-es évek lánybandája mára asszonyossá érett, a fiúzenekar pedig már alig keltette fel az érdeklődést a friss brit sztárok mellett. Mondhatjuk, jogosan, hogy "lejárt lemez".

Ám ők csupán érdekességek voltak ahhoz képest, hogy ott volt az előadók között George Michael, Annie Lennox, Brian May, Liam Gallagher is, sőt, a már elhunyt John Lennon és Freddie Mercury szellemét is megidézték, a közönség pedig együtt énekelte a Monty Python-tag Eric Idle-lel az Always Look on the Bright Side of Life című dalt.

A brit rock és pop olyan klasszikusai olyan showt adtak elő, amely jócskán túlszárnyalta a fiatal tehetségeket is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.