Bepótolná elmaradt koncertjeit is

George Michael jelenti: jól van és a visszatérésre készül!

Több százezer rajongónak szerzett örömöt azzal George Michael, hogy bejelentette mikroblogján: felépült súlyos betegségéből, visszatér a popzene színpadára és elmaradt koncertjeit is remélhetőleg bepótolhatja.

2012.02.01 12:29ma.hu

Leküzdötte a kis híján - már ha hinni lehet a hírek objektív értékelésének - halálos tüdőgyulladást, így rövid időn belül újra a színpadon köszönthetik rajongói George Michaelt. Az örömteli bejelentést maga a sztár tette meg Twitter-oldalán, és azt is tudatta a világgal, hogy a betegség miatt elmaradt Symphonica-turné koncertjeit is egy új időpontban bepótolja.

Fotó: Twitter

A mikroblogon mintegy 350 ezer követővel rendelkező sztár tavaly ősszel lett rosszul néhány órával bécsi koncertje előtt, először csak a következő két nap koncertjeit, aztán az egész hetet, végül a teljes turnét mondta vissza a sztár. Az orvosok megerősítették, hogy a 48 éves énekest súlyos tüdőgyulladás gyötri, de talán örökre rejtély marad, hogy valóban életveszélyben volt-e, vagy csak a szenzáció miatt fújták fel ennyire az ügyet a bécsi kórházban tartózkodó tudósítók.

Az viszont biztos, hogy egy hónapnyi ausztriai tartózkodás után térhetett csak haza londoni otthonába, ahol barátja, Fadi Fawaz folytatta ápolását, és a közösségi oldalon megosztott fotók tanúsága szerint a sztár mostanra valóban újra tele van energiával.

Hogy a 14 elmaradt koncertet pontosan mikor pótolja, az még kérdéses, saját bevallása szerint ugyanis hiába gyógyult meg fizikailag, a hangszálainak kell egy kis idő, míg újra terhelhetők lesznek, nyár előtt tehát már biztosan ne készüljön senki George Michael-koncertre.

"Arra is gondolni kell, hogy nyáron az emberek nyaralnak, szóval szeptember tűnik a legvalószínűbbnek" - tudatta az énekes. De követői addig sem maradnak újdonság nélkül: nemcsak a korábbi turné tökéletesítésén fog dolgozni a következő hónapokban, hanem úgy hírlik, már egy újabb nagylemez is készülőben van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.