Végleg felgyógyult súlyos betegségéből

Kicsattan az egészségtől és turnéra készül George Michael

Ismét remek egészségnek örvend George Michael, és készen áll rá, hogy folytassa a koncertturnéját, amelyet a tavalyi megbetegedése miatt volt kénytelen megszakítani - tudatta közleményben a brit énekes sajtósa.

George Michael Budapesten koncertezett - 2011. szept. 19. képgaléria

2012.03.21 08:29MTI

A 48 esztendős világsztárt november 21-én szállították be egy bécsi kórházba tüdőgyulladással, és a hírek szerint egy ideig válságos volt az állapota. Egy kedden megjelent közlemény szerint azonban a George Michael ismét remek egészségnek örvend, és kész folytatni a Symphonica elnevezésű óriásturnéját.

Fotó: Twitter (A galériában George Michael budapesti koncerképei)

A Wham! együttes egykori frontembere szeptember 4-én és 6-án ad koncertet az osztrák fővárosban. Hálája jeléül 1000 belépőjegyet fog szétosztani az őt ápoló személyzet tagjai között.

A Careless Whisper, a Faith és az I Want Your Sex című slágerek előadója szeptember 9-én lép színpadra a párizsi Palais Garnierben. A londoni Royal Albert Hallba meghirdetett korábbi fellépést szeptember 29-én pótolja az énekes.

A Grammy-díjas előadó, akinek vagyona nagyjából 90 millió font körül mozog, 2010-ben még egészen más okokból került az újságok címlapjára. A popsztár akkor négy hetet töltött egy brit börtönben, miután rajtakapták, hogy marihuána hatása alatt vezetett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.