Dalban vall a sztár a tüdőgyulladásáról

Megénekli életveszélyes betegségét George Michael

Néha egészen meghökkentő témák tudják megihletni a sztárokat: George Michael most épp a súlyos betegsége hatására szeretne egy leendő slágert írni. Természetesen csakis a rajongók iránti hálából.

George Michael Budapesten koncertezett - 2011. szept. 19. képgaléria

2012.04.05 12:29ma.hu / MTI

Különös módon szeretné kárpótolni rajongóit George Michael azért, mert ősszel félbe kellett szakítania Symphonica elnevezésű gigantikus turnéját: dalban vall mindarról, ami a koncertek lemondásához, és kis híján a halálához vezetett. A világsztár tavaly november 21-én Bécsben lett rosszul néhány órával a koncertje kezdete előtt, aminek következtében előbb az aznapi fellépését mondta le, majd a vizsgálatok előrehaladtával és állapota rohamos romlásával párhuzamosan nemcsak a következő néhány koncertet kellett lefújni, hanem végül a teljes turnét is.

Fotó: Twitter

Az ezt követő hetekben aggasztó hírek árasztották el a bulvársajtót, némelyik lap hiteles forrásokra hivatkozva kifejezetten a sztár életveszélyes állapotáról cikkezett, de ezt a kórházi szóvivők cáfolták, csupán óvatosan úgy fogalmaztak: nagyon komoly a baj, az énekes néhány napig válságos állapotba került.

A tüdőgyulladás és szövődményeinek egy hónapos bécsi kezelése után épp karácsony előtt térhetett haza az énekes londoni otthonába, ám még ott is több hétre volt szükség, mire ki lehetett jelenteni a teljes gyógyulását.

Most mikroblogján osztotta meg rajongóival az örömhírt, miszerint újra stúdióba vonult, és már dolgozik azon a számon, amely ezt az időszakot meséli el. "Végre készen állok rá, hogy leírjam mindazt, ami Bécsben történt, és elmondjam, milyen hálás vagyok az új esélyért, hogy együtt élhetek és lélegezhetek veletek ebben a csodálatos világban, amelyet megosztunk egymással" - twittelte a 48 éves híresség.

A White Light (Fehér fény) cím meglehetősen sokatmondó: a klinikai halálból visszatért emberek így szokták jellemezni a túlvilágot. Ez igazolni látszik az életveszélyről szóló szóbeszédet, még akkor is, ha a sztár és környezete továbbra sem mondta ki ezt egyértelműen. A szám minden valószínűséggel elhangzik majd azokon a koncetreken, amelyeket csaknem egy év kihagyás után, idén ősszel tart meg a sztár, így szeretné bepótolni az elmaradt fellépéseket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.