Nem sikerült dűlőre jutni a zsarolóval

"Pizzát akarok és Paris Hiltont feleségül, különben lövök!"

Elbarikádozta magát egy férfi, majd a tárgyalással próbálkozó rendőrökkel közölte: ha nem kap egy pizzát és mellé Paris Hiltont feleségül, akkor csúnya lövöldözés lesz a vége.

2012.07.10 14:29ma.hu

Még a sokat látott kommandósokat is meglepte a 61 éves férfi követelése, aki előbb elbarikádozta magát egy szállodai szobában, majd lövöldözéssel fenyegetőzött. Utasításai szerint ugyanis a különleges egységnek egy pizzát kellett leszállítania, amivel nem is volt semmi gond, a másik kívánsága ugyanakkor az volt, hogy intézzék el neki, hogy Paris Hilton feleségül menjen hozzá. Ez már némi akadályba ütközött, mivel a világszerte ismert szállodamágnás örököse aligha mondott volna igent a lánykérésre.

Így aztán az észak-karolinai szállodánál bevetésre váró egyenruhásoknak komoly fejtörést okozott, hogyan folytassák a tárgyalást a nyilvánvalóan nem teljesen  tiszta elméjű zsarolóval. Végül némi alkudozás után úgy döntött, hogy Hilton kisasszony helyett beéri némi készpénzzel, amit majd egy táskában fog átvenni, és egy autóval, amivel elmenekülhet a helyszínről.

A rendőrök eközben lezárták a szálloda teljes második szintjét, mivel nem lehetett pontosan tudni, hogy milyen és mekkora mennyiségű fegyverarzenál van a fenyegetőző férfinél. Természetesen az autó és a táska csak "beetetés" volt (akárcsak a pizza), a férfi menekülés helyett végül a rendőrség karjában kötött ki, némi utánajárást követően pedig az is kiderült, hogy az oregoni illetőségű elkövetőnek nem ez volt az első összetűzése a hatóságokkal, az Egyesült Államok több államában is körözték már.

Hogy milyen büntetésre számíthat ezek után, azt egyelőre nem tudni, de a korábbi bűnlajstroma mindenképp kiegészült a részegséggel és a garázdasággal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.