Nem csinált semmi rosszat, mégis vallania kell

Hoppá: Paris Hiltonnak bíróság elé kell állnia!

Bírósági idézést kapott Paris Hilton, pedig ezúttal tényleg semmi törvénytelen dolgot nem követett el, és egyéb kihágás sincs a rovásán. A milliárdos örökösnőnek más miatt kell vallomást tennie.

Paris Hilton pocakos: terhes lenne a milliomos Barbie? képgaléria

2011.08.16 09:29ma.hu

Idézést kapott a kaliforniai állami bíróságtól Paris Hilton, még ebben a hónapban meg kell jelennie vallomástételre, de rajongói legnagyobb örömére nem fenyegeti őt börtön, sőt, még pénzírság és ejnye-bejnye sem. A milliárdos örökösnő ugyanis tanúként szerepel a meghallgatandók sorában.

A galériához KATT a képre!

Az eljárás James Rainford ellen folyik, akit áprilisban már elítélték, amiért Paris expárját, Cy Waitset bántalmazta, ezúttal viszont azért kell felelnie, mert két alkalommal is üldözte a hollywoodi Barbie-t, háromszor pedig szabálysértést követett el vele szemben.

"Teljesen egyértelmű az események alapján, hogy ön megszállottja Paris Hiltonnak. Ez sérti a magánéletet és egyben ijesztő is" - jelentette ki Jessica Silvers bírónő a RadarOnline jelentése szerint.

Júliusban Rainford a felmentéséért könyörgött, és sértőnek találta a távoltartási végzést, amelyet azt követően rendeltek el, hogy letartóztatták a sztár malibui házától néhány lépésnyire. Az ítélet szerint nem közelítheti meg 200 méternél jobban a 30 éves szépséget.

Még több hír Paris Hiltonról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.