Születendő gyermeke mindennél előbbrevaló

Robbie Williams visszalépett az olimpiai fináléról

Robbie Williams nélkül lép fel az olimpiai játékok záróünnepségén a Take That, mert hosszas töprengés után végül az énekes úgy döntött, augusztusban megszülető lánya miatt inkább nem vállalja a koncertet.

2012.07.02 18:29ma.hu

Visszalépett az olimpiai záróünnepségen történő fellépéstől Robbie Williams, noha egészen mostanáig úgy nézett ki, hogy újra a teljes létszámmal lép színpadra a finálén a Take That. Ezúttal azonban sem személyes sértettségről, sem pedig a fenegyerek korábban rendszeres hangulatváltozásairól nincs szó, sőt, ezúttal épp azért mondta le a szereplést a sztár, mert felelősségteljes felnőttként gondolkozott.

A leendő apuka (Fotó: MTI)

Felesége, Ayda Field ugyanis épp augusztusra várja első közös gyermeküket, így viszont meglehetősen bizonytalan, hogy nem épp a záróónnepségen kell-e Williamsnek a stadion helyett a kórházba sietnie - lánya születése minden másnál előbbre való számára.

A 38 éves énekes döntése elszomorította a szervezőket, mindazonáltal megértik és tiszteletben tartják a döntését, csupán az okoz némi fejfájást, hogy Robbie népszerűségét és egyéb elfoglaltságait is figyelembe véve már eddig is épp elég energiát fektettek abba, hogy az ő igényeihez igazítsák a finálé forgatókönyvét. A sztár szóvivője megerősítette, hogy valóban felkérték a szereplésre Robbie-t, ám ő a kisbaba közelgő születése miatt végül mégsem tud részt venni a sporteseményen.

A zeneszerető közönségnek és az olimpikonoknak mégsem lesz okuk a panaszra, mert a Take That Robbie nélkül is fellép, mellettük pedig olyan sztárok mondtak már igent a zárókoncertre, mint George Michael, a The Who együttes, és Emeli Sande.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.