Robbie megint külön úton jár, de nem szakított

Gary cáfol: "Robbie nem hagyta el a Take Thatet!"

Közel másfél évtizeddel a viharos szakítás után kibékültek a Take That-es fiúk, és nagyszabású koncertsorozattal tértek vissza. A küldetés viszont most véget ért és Robbie újra kivált. Vagy mégse?

2011.10.05 09:29ma.hu

Miután véget ért a Take That koncertturnéja, szinte azonnal felröppent, hogy Robbie Williams újra hátat fordított négy zenésztársának. Kedden azonban Gary Barlow egy rádióinterjúban minden híresztelést cáfolt és azt mondta, szó sincs szakításról, csak Robbie egy kicsit újra a maga útját járja.

Fotó: Idolator


A jelek szerint tehát valójában még mindig nem tudja senki, mi is történt. "Az volt az álma, hogy velünk együtt legyen a turnén. Ezt sikerült teljesíteni. Szép volt. De most Rob újra önálló dalokat fog felvenni, és mostantól visszamegy oda, ahol eddig volt" - fogalmazott Gary a Radio Times műsorában.

"Visszamegy oda, ahol eddig volt? Ez pontosan mit jelent? A Take That újra négy főből áll?" - kérdezte a riporter, amire Gary igennel válaszolt. Ennek ellenére mégis ragaszkodik ahhoz, hogy az együttes továbbra sem szakadt el az egykori fenegyerektől, sőt, attól sem zárkózik el egyikük sem, hogy a jövőben megismételjék az öt fős fellépéseket.

"Most már akkor állunk össze újra, amikor csak akarunk. Rob a mi testvérünk, és ha ki akar hagyni egy évet, hogy Robbie Williams lehessen, akkor ezt simán megteheti" - magyarázta zenésztársa és jóbarátja.

A csapat PR-osai szintén azt állítják, hogy semmiféle szakításról nincs szó, csak most egy kis szünetet tart a banda, amíg Gary az X-Factor mentorai között foglal helyet, Robbie pedig a szólólemezén dolgozik. De ezúttal nem oszlott fel a Take That - közölték.

Na ezt bogozza ki valaki!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.