Megszabadult őszülő szakállától a popsztár

Robbie Williams kiakadt: 60 évesnek nézték a szakálla miatt

Robbie Williams szakálla tele van őszülő szálakkal, így nem csoda, ha jóval öregebbnek nézték a koránál. Az áruló szőrzetet persze haladéktalanul kivégezte.

2011.08.26 15:29ma.hu

Megszabadult őszülő kecskeszakállától Robbie Williams, miután tévedésből a koránál egy jó 20-assal idősebbnek nézte valaki. Az énekes nemrég tért vissza Los Angeles-i otthonába, hogy új szólóalbumán kezdjen dolgozni, most, hogy a Take Thattel közösen szervezett turnéról visszatért. Pihenésképp pedig elment egy vacsorára, ahol nem mindenki ismerte őt, vagy legalábbis nem eléggé, és ott érte a megrázkódtatás.

Fotó: FemaleFirst

"Több vendég is részt vett a vacsorán. Egyikük, aki nem tudott rólam semmit, 57 éves volt. Beszélgettünk a síelésről, és egyszercsak azt mondta: Neked és nekem nagyon óvatosnak kell már lenni a mi korunkban. Aztán mégegyszer említette: a mi korunkban" - írta a sztár a blogjában.

"Ez a nyomorult szakáll, ugye? Már le is vágtam" - tette hozzá a bejegyzésben, kiegészítve egy fotóval, amin jól látható, hogy valóban tele van ősz szálakkal a szakálla. Ráadásul korábban is felfedezte már, hogy miközben a haja még mindig egyenletes barna, a szakálla már "szürke". "Már új szürke cuccom van... Ezek még nem voltak, amikor legutóbb növesztettem!" - írta egy korábbi blogbejegyzésében.

Robbie-nak legutóbb 2007-ben volt szakálla, akkortájt, amikor elkezdett randizni Ayda Fielddel, aki ma már a felesége. A mostani sokk után viszont valószínűleg nem szőrösödik ki újabb négy év múltán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.