Az intravénás tesztoszterontól jobban "teljesít"

Hoppá: Robbie Williams férfihormonnal lövi magát!

Meglepő dolgot vallott be a fenegyerek Robbie Williams: egy ideje rendszeresen intravénásan tesztoszteront adat be magának, amitől teljesítménye állítólag jobb az ágyban (meg másutt is).

Nők az életéből: velük járt Robbie Williams az utóbbi években! képgaléria

2011.06.02 18:38ma.hu

Robbie Williams, aki hosszú szünet után újra csatlakozott a Take Thathez, meglepő vallomást tett a mai napon: néhány hónapja rendszeresen tesztoszteronnal kezelteti magát, amitől jobbnak érzi a teljesítményét minden téren.

Állítása szerint eredetileg akkor fordult orvoshoz, amikor nagyon le volt romolva az általános erőnléti állapota, és kezelésképp tesztoszteron-injekciót írtak elő neki. A 37 éves zenésznek az első vizsgálatok szerint a tesztoszteronszintje egy 100 éves emberének felelt meg, ezért azóta heti két alkalommal csöpög neki infúzióban a hormon.

Robbie Williams és felesége, Ayda Field

Bizonyított tény, hogy a magasabb tesztoszteron-szintet mutató sportolók jobb eredményeket érnek el, a középkorú férfiak pedig eredményesebben veszik fel a harcot a kor ellen, függetlenül attól, hogy saját szervezetük termeli a hormont vagy kívülről juttatják be. Ezért Los Angeles környékén különösen kedvelt ez a fajta kezelés.

"Ez 40 évessé teszi a 60-as férfiakat" - magyarázta Robbie, majd további jellemzőket sorolt fel. "Javítja az egészséget, a memóriát, a hajat, a bőrt - de rákot is okozhat. Mérlegelnem kellett, konzultáltam egy hollywoodi orvossal, és amikor azt mondta a vérkép alapján, hogy a tesztoszteronszintem egy 100 évesé, nem volt kérdés, hogy mit kell tennem."

A zenész elismerte, hogy azóta megváltozott az élete - de arról nincsenek hírek, hogy a házasságát hogyan befolyásolták a kezelések. A HGH nevű szert használók viszont gyakran számolnak be mellnövekedésről és hangulatváltozásokat is tapasztalnak magukon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.