Kultúrprogramra ment a fenegyerek

Hoppá: Robbie Williams már operába jár?

Ifjú felesége valóban nagyon megváltoztatta Robbie Williamset, aki a hétvégén az operában ünnepelte az újra összeállt Take That sikereit.

2010.11.17 17:29ma.hu

Az elmúlt 16 év legnagyobb sikereit adja elő öt alkalommal az újból összeállt Take That zenekar, az öt részből álló koncertsorozat első darabjának sikereit azonban Robbie Williams meglehetősen sajátos módon ünnepelte meg: újdonsült feleségével, Ayda Fielddel a manchesteri Operaházba látogatott el.

A színházban épp a brit fenegyerek egyik legjobb barátjának, Jonathan Wilkesnek az új darabját mutatták be, és Robbie láthatóan jó hangulatban volt, mert még az újságírók kérdéseire is örömmel válaszolgatott - adta hírül a Daily Mail.

Fotó: Daily Mail

A pár egymáshoz öltözött, Robbie egy fekete bársonyzakót viselt fekete pólóval és nadrággal, felesége pedig szintén feketébe öltözött, a szűk bőrruha kiemelte csodás alakját.

A színházlátogatás azonban nem korlátozódott a nézőtérre: az előadás egyik pontján Robbie felugrott a színpadra és Wilkes közreműködésével előadta az egyik legnagyobb slágerét, az Angelt. Felesége a helyszínen lévők beszámolója szerint határtalan szerelemmel tekintett férjére, aki korábban elmondta, Ayda mellett egészen új ember lett belőle, és a szerelem „jobbá tette” a korábban igencsak kicsapongó életet élő zenészt.

Valószínűleg abban is van némi szerepe, hogy Robbie félretette a korábbi ellenérzéseit és újra csatlakozott régi együtteséhez, a Take Thathez, több közös fellépést vállalt velük, valamint új nagylemezzel álltak a közönség elé.

Nyuszilányokkal forgatott Robbie Williams

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.