Furcsa állagú rák okozta a bajt

Ételmérgezést kapott Robbie Williams

Egy koncertet is le kellett mondani Dániában, miután Robbie Williams legyűrte a "gyanús külsejű" rákot az étteremben és kicsivel később súlyos ételmérgezéssel kórházba került.

Képekben a tehetséges énekes, Robbie Williams! képgaléria

2011.07.19 12:29ma.hu

Bocsánatot kért rajongóitól Robbie Williams, miután le kellett mondania egy dániai koncertet egy ételmérgezés miatt. A Take Thatbe visszatért sztár súlyos kiszáradással került a kórházba, emiatt a zenekar többi tagja is úgy döntött, nem állnak Robbie nélkül színpadra. Az ellátásnak köszönhetően viszont úgy néz ki, a héten hátralévő másik két koncertet nem kell lefújni a koppenhágai Parken Stadionban.

Fotó: robbiewilliams.com (A galériához KATT a képre!)


"Helló, srácok! Köszönöm a sok üzenetet és a szeretet. Még nem vagyok kinn teljesen az erdőből, de már jobban érzem magam!" - üzente a betegágyáról Robbie. A rosszullétért egyébként úgy véli, az előző este evett grillezett fekete homár a homársalátával és sáfrányos aiolival a felelős, ami gyanús állagú volt a sztár szerint.

"Jason és Mark gondolkozott, hogy nélküle is megcsinálják a koncertet, nem hagyják cserben a rajongókat. De a biztosítás kötötte őket, Robbie nélkül nem léphettek fel, így végül lefújták a koncertet" - árulta el az egyik bennfentes.

Ugyanakkor azt is kikotyogta, hogy a régi ellentétek újra fellángoltak, a banda többi tagja úgy érzi, Robbie a zenekart és a turnét valójában csak arra használja, hogy a saját szólókarrierjét újraindítsa.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.