Csak utasként közlekedik a brit fenegyerek

Robbie Williams: Előbb leszek öreg, minthogy megtanuljak vezetni

Egy egész vagyont spórolt meg Robbie Williams az elmúlt évtizedek alatt, amit a hozzá hasonló korú sztárok kötelező biztosításra vagy rosszabb esetben büntetésekre szórnak el.

Képekben a tehetséges énekes, Robbie Williams! képgaléria

2011.06.24 09:29ma.hu
Fotó: Daily Mail (A galériához KATT a képre!)

Meglepő titkot árult el a Take That sztárja, ami valójában nem titok, csak keveseknek tűnt fel eddig: 37 éves létére a mai napig sincs jogosítványa, sőt, nem is áll szándékában továbbra se megszerezni azt!

Robbie Williams szerint ennek a legfőbb oka az, hogy Londonban eleve lehetetlen vezetni, mert olyan borzalmas a forgalom. "Bárhol tudsz taxit fogni, és ezért maradtam jogosítvány nélkül 37 évig." - mesélte a sztár, aki hosszabb ideje már Los Angelesben él, ahol egészen mások a közlekedési viszonyok, ennek ellenére a mai napig nem érzi szükségét annak, hogy maga vezesse az autóját.

Ugyanakkor elmélázott, hogy ha vezetne, akkor vajon milyen sofőr lenne. Saját bevallása szerint "türelmes, kényelmes, stabil és megbízható" stílusban hajtaná a járgányát, ami egy kis furgon lenne egy plazmatévével és székekkel felszerelve, a kényelmes pihenésért.

"Ez való nekem" - árulta el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.