Alig nősült meg, máris melegszerepben feszít!

Botrányos videó: Robbie egyenesen süt az új klipjében!

Robbie Williams még egy hónapja sem nős, de máris botrányszag terjeng körülötte. Frissen elkészült videóklipjében egy meleg srácot alakít egykori Take That-es társával.

2010.08.26 17:29ma.hu

Robbie Williams alig múlt két hetes friss házas, amikor hivatalosan megjelentette legújabb klipjét, ami a Shame (Szégyen) címet viseli, és amelyben egykori Take That-es társával, Gary Barlow-val egy meleg párt alakítanak.

A videó nem titkoltan a Túl a barátságon címmel bemutatott film ötlete nyomán született, amelyben két amerikai pásztor apránként ébred rá, hogy több köti össze őket puszta baráti érzelmeknél. Miután lejár a megbízatásuk a varázslatos Brokeback hegyen, a Heath Ledger és Jake Gyllenhaal alakította két férfi próbál visszatérni a tradicionális elvárásokhoz: egyikük Wyomingban nősül meg, a másik pedig Texasban alapít családot és úgy érzik, sínen van az életük.

Ám egy szép napon újra találkoznak és ráébrednek, mi hiányzott eddig a mindennapjaikból. Kettős életük drámaian mutatja be, hogyan próbálják még maguk előtt is tagadni a másságukat, azonban - előre látható módon - környezetük előtt is lelepleződnek.

Robbie Williams új klipje számos elemet vett át ebből a filmből, így nem csoda, ha már a megjelenés napján óriási port vert fel. Két héttel ezelőtt még úgy nyilatkozott a sztár, hogy feleségének, Ayda Fieldnek köszönheti, hogy felhagyott korábbi botrányos életmódjával, amelyben bizonyos meleg hajlamokról is gyakran esett szó.

Az új klippel kapcsolatban máris felröppentek olyan híresztelések, hogy Robbie-nak nem is kellett annyira játszania, hogy a meleg fiút hitelesen adja elő...

Robbie Williams: Imádok füvezni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.