A brit fenegyerek is betör a divatvilágba

Robbie Williams kívül-belül hordja

"Hordd belül, hordd kívül" - buzdít vadonatúj reklámfilmjében Robbie Williams azoknak a ruháknak a viselésére, amelyek az ő neve alatt látnak napvilágot szeptemberben.

Képekben a tehetséges énekes, Robbie Williams! képgaléria

2011.08.11 10:09ma.hu

Szeptemberben Robbie Williams is beáll azoknak a zenei előadóknak a sorába, akik a mikrofont ruhaállványra cserélik és a divatvilágban is megpróbálják bebizonyítani, hogy értenek a hódítás minden apró részletéhez.

Ráadásul a britek fenegyereke nem is áll messze ettől a világtól, hisz nagyapja, Jack Farrell - vagy ahogy a környéken ismerték, Óriásölő Jack - mindig is híres volt jólöltözöttségéről szülővárosában, Stoke-on-Trentben, és az "unoka" is számtalanszor bizonyította már, hogy ha néha extravagánsan is, de mindig divatosan és ízlésesen öltözködik.

Épp a nagyapja tiszteletére nevezte el az új márkát a Take That régi-új énekese Farrellnek, a közelgő debütálásra pedig már a reklámfilmek is elkészültek, a szlogen pedig a "Wear it in, wear it out", azaz "Viselje belül, viselje kívül".

A ruhák az elsődleges információk szerint a klasszikus brit stílust képviselik, köztük a Harry Palmer-stílusú, háromnegyedes hosszúságú ballonkabáttal és a kötött kardigánokkal. A kiegészítők közt olyan darabokkal találkozhatunk majd, mint a svájcisapka, és a Robbie-tól már megszokott pöttyös selyemsál, ilyet rendszeresen hord a fellépésein is.

"Ez egy szertartás, ez hagyomány, majdnem olyan, mint egy varázslat" - hallható Robbie videójában. "Ez az a tudatosság, amit magaddal szemben gyakorolsz, mielőtt kilépsz a házadból, és a tükörbe nézve azt mondod: Igen, most teljesen készen vagyok! Rajtad van az ing, csak épp különleges módon, rajtad van a zakód, csak épp különleges módon.

Abban a korban vagy, amikor már be kell állítanod a hajad, még akkor is, ha nem szeretnéd, ha bárki azt gondolná rólad, hogy abban a korban vagy, amikor be kell állítanod a hajad. De ez a te saját, egyedi stílusod lesz, amiről tudni, hogy csak hozzád tartozik. Ez az, amiért mindent meg kell tenned, anélkül, hogy látszódna a befektetett erőfeszítés. Ez a kisugárzás
" - magyarázza.

A tudatosság megjelenik a kollekció értékesítésében is, ami szintén utal a különlegességre: nemcsak azért, mert kizárólag egy brit áruházlánc üzleteiben és a márka online felületén keresztül lehet hozzájutni a darabokhoz, de az árak is a minőséget tükrözik - egy könnyű anyagból készült Farrell-pólót nagyjából 10-12 ezer forintnak megfelelő összegért, míg egy kabátot több mint 100 ezerért lehet megvásárolni.

Még több hír Robbie Williamsről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.