Már a gyerek nevét is kitalálta a brit sztár

Robbie Williams jövőre apuka akar lenni

Robbie Williams és felesége úgy döntöttek, 2012 a legtökéletesebb év a családbővítésre, úgyhogy jövőre tervezik eösszehozni első gyermeküket. Már azt is tudják, mi lesz a neve a születendő kisfiúnak vagy kislánynak.

Nők az életéből: velük járt Robbie Williams az utóbbi években! képgaléria

2011.10.03 15:49ma.hu

Apa szeretne lenni Robbie Williams - ezt saját maga jelentette be nemrég egy újságnak adott interjújában. A Take That régi-új énekese 2010 augusztusában vette feleségül Ayda Field színésznőt, ám csak most, több mint egy évvel a házasságkötésük után érzik elérkezettnek az időt a valódi családalapításra.

Robbie és Ayda (Fotó: Daily Mail - A galériához KATT a képre!)

"Ayda egy egész futballcsapatot akar, én megelégszem kettővel is: egy fiúval és egy lánnyal" - nevetett a sztár. "Woodynak és Sonnynak fogjuk őket hívni. Menő, nem? Ayda egyébként már most készen állna rá, de én szeretném még befejezni a turnét. Ez mostantól karácsonyig tart, de utána belekezdünk a gyakorlásba!" - árulta el a hálószobatitkokat.

A 37 éves Robbie nem véletlenül várt ilyen sokáig a családalapítással: nemcsak a megfelelő nőt nem találta meg Ayda előtt, de úgy érezte, a 30-as évek vége a legideálisabb a szülővé váláshoz. Úgy véli, most jobb apa válhat belőle, mint fiatalabb korában lett volna.

"Azt hiszem, eddig jól játszottam az életet. Vártam a 30-as éveimig, megtettem, amit kellett, mindent megkaptam gyerek nélkül. Most, hogy egy kicsit idősebb lettem, és érettebb is, jöhet a baba!" - fogalmazott.

Azt is bevallotta, hogy korábban gondjai voltak a monogám élettel, és aggódott, hogy Aydát is meg fogja csalni. Most azonban, hogy már öt éve együtt vannak, biztos benne, hogy kapcsolatuk tényleg szilárd. Amikor pedig megkérdezték, jó férjnek tartja-e magát, azt felelte: "Nem csalom őt meg. Ez a legfontosabb - ez volt a legnagyobb hibám."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.