Már szemügyre vette a kastélyt

Robbie Williams veheti meg Jacko halotti házát?!

Szemet vetett arra a Los Angeles-i kastélyra Robbie Williams, amelyben 2009-ben az utolsó óráit töltötte Michael Jackson és ahonnan már félholtan szállították el a mentősök. Már személyesen is bejárta a birtokot.

2012.03.27 08:29ma.hu

Múlt hét hétfőn hirdették meg eladásra azt a Los Angeles-i ingatlant, amelyet Michael Jackson bérelt élete utolsó hónapjaiban, de máris akadt rá komoly érdeklődő: az első személy, aki megtekintette a 15 millió dolláros ingatlant, nem más, mint Robbie Williams. A Take That egykori énekesét a TMZ weboldal információi szerint Range Roverével látták csütörtökön az előkelő Holmby Hills szomszédságában, hogy szétnézzen.

Úgy hírlik, Robbie tényleg komoly érdeklődő lehet, és meg is engedheti magának a hatalmas házat, az ingatlanforgalmazók ugyanis még a bemutatás előtt megbizonyosodnak arról, hogy a vevőnek tényleg komolyak-e a szándékai és ha jól alakulnak a dolgok, képes lesz-e kifizetni a vételárat.

Fotó: Barcroft


A brit fenegyerek jelenleg egy ugyancsak impozáns ház tulajdonosa, amelyet 2008-ban tíz millió fontért vásárolt meg Beverly Hillsben. Ennek ellenére mégis úgy hírlik, hogy szívesen lecsapna a 7 hálószobával és 13 fürdőszobával is büszkélkedő kastélyra, amelyben Jacko a haláltusáját vívta.

A Pop Királya mintegy fél évvel korábban bérelte ki a házat 2009. június 25-i halálát megelőzően. Végzetét a Propofol-túladagolás okozta, személyi orvosa, Conrad Murray sikertelenül próbálta őt visszahozni a kómából. Az erős altatótól végül a sztár elhunyt, tavaly novemberben pedig Murray négy év börtönbüntetést kapott gondatlanságból elkövetett emberölésért.

Még több hír Robbie Williamsről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.