Januárban kerülhet a boltokba a parfüm

Még egy bőr a halottról: vegye meg Michael Jackson "illatát"!

Még januárban a boltok polcaira kerülhet a Michael Jacksonnak emléket állító - eredetileg Michael névre keresztelt - parfüm, amely egy per következtében más néven jelenik majd meg - közölte nyilatkozatában a néhai popsztár apja, Joe Jackson.

2012.01.07 15:29MTI

Joe Jackson - akit fia kihagyott végrendeletéből - májusban reklámozta először a végül Jackson's Tribute és a Jackson's Legend néven kiadott parfümöket a Cannes-i filmfesztiválon, amelyet akkor úgy írt le, mint olyan illatokat, amelyeket "Michael élete inspirált".

A termék forgalmazásának elindítása egy per miatt hiúsult meg, amelyet az a cég indított a parfüm árusítása ellen, amelyik a Michael Jackson nevével fémjelzett reklámok és termékek kizárólagos jogaival rendelkezik.

A per ellenére az illatszer forgalmazását JRP/Jackson parfüm kollekció néven január 21-től 59 dolláros áron megkezdik: először Las Vegasban lesz kapható, majd Amerika nagy bevásárlóközpontjaiban is a boltok polcaira kerül.

"Nem használjuk sem Michael nevét, sem imidzsét" - hangsúlyozta a Reutersnek Julian Rouas Paris, Joe Jackson társa.

Michael Jackson 2009. június 25-én 50 évesen halt meg Los Angelesben, fájdalomcsillapító- és altató-túladagolásban. Magánorvosa gondatlanságból elkövetett emberölés miatt jelenleg négy éves börtönbüntetését tölti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.