Prince Michael, Paris és Blanket meghatódtak

Szenzáció: Michael Jackson gyerekei az X-Factorban!

Nagyon izgatottak lettek és megilletődtek Michael Jackson gyermekei, amikor megtudták, hogy meghívást kaptak az X-Factorba. A tehetségkutató egyik részét apjuk emlékének szentelték.

2011.12.01 18:29ma.hu

Michael Jackson családtagjai, köztük három gyermeke is részese lehetett az Amerikában is nagy kedvencnek tartott tehetségkutatónak, az X-Factornak. A verseny egyik fordulóját ugyanis a két éve elhunyt énekes emlékének szentelték, a legnagyobb slágerei közül adtak elő az énekesek és énekesnők.

A szerda esti döntőben a 14 éves Prince Michael, a 13 éves Paris és a 9 éves Prince Michael II, vagy ahogy a Pop Királya nevezte, Blanket mellett nagymamájuk, Katherine Jackson is megjelent, valamint ott voltak a nagybácsik: Jackie, Tito és Marlon.

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy itt lehetünk" - mondta a legidősebb gyerek Steve Jonesnak, húga pedig bevallotta: imádja az X-Factort és mindenki fantasztikus volt az este folyamán. Közben Michael édesanyjának a szeméből potyogtak a könnyek, amikor a 19 éves Melanie Amaro az Earth Songot énekelte, utóbb bevallotta, neki is ez a kedvenc showműsora és soha ki nem hagyna egyetlen közvetítést sem.

Marlon megköszönte a rendezőknek a megható gesztust, hogy egy részt Michael számai köré építettek és kijelentette, hogy ez egy nagyon különleges este volt. Simon Cowell, a show főnöke azzal viszonozta a köszönetet, miközben mentoráltja, Melanie produkcióját értékelte. "Nem tudnék ennél jobb módot elképzelni ahhoz, hogy tisztelegjünk a világ egyik legnagyobb művésze előtt" - fogalmazott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.