Michael Jackson rajzai egy kórházba kerültek

Jacko rajzaira gyógyulnak a gyerekek

Egyik volt barátja ajánlotta fel egy kórháznak azokat a vázlatokat és egy portrét, amelyet a két éve elhunyt popikon készített, többet közülük alá is írt. A kollekció számos darabja Miki egeret ábrázolja.

2011.08.10 18:29MTI

A néhai popsztár három gyermeke - a 14 éves Prince, a 13 éves Paris és a 9 éves Blanket - is részt vett azon a ceremónián, amelyen egy Los Angeles-i gyermekkórház átvehette a Michael Jackson által készített vázlatokat és egy aláírt portréfotót, az alkotásokat az intézmény ajándékba kapta. Ezek között tucatnyi olyan vázlat is van, amelyet Jackson készített, és alá is írt.

Fotó: cdn.picupp.com

A rajzokon többek között Miki egér látható, de bútorokat és egyéb tárgyakat is megörökített a legendás zenész, aki két éve, 50 esztendős korában hunyt el. Az értékes adomány Brett Livingstone-Strong, Jackson egykori művész barátjától származik.

Mint a kórház képviseletében Mary Hart elmondta: a vázlatok új oldaláról mutatják be Michael Jacksont.

A ceremónián ott volt Antonio Villaraigosa Los Angeles-i főpolgármester és Michael Jackson édesanyja, Katherine is. Az énekes testvére, La Toya Jackson az adománnyal kapcsolatban megjegyezte: úgy gondolja, a művészet örömöt okoz majd a kórházban lévő gyerekeknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.