Szobrot avatnak a popsztár emlékére

Jackson "árnyékában" focizik Gera és csapata

A Fulham tulajdonosa nagyon jó barátja volt a néhai popsztárnak, ezért tiszteletből a csapat nevében szobrot készül állítani az emlékére.

Eladó Michael Jackson keze és lába: Itt a Broken Heart Stone képgaléria

2011.03.17 09:29ma.hu

Szoborral szeretne megemlékezni Mohamed Al Fayed a tragikusan korán elhunyt popsztárról, ezért a saját tulajdonában lévő futballcsapat nevében állít neki szobrot.

A leleplezésre április 3-án kerül sor, és azt már biztosan lehet tudni, hogy Michael Jackson az egyik legjellemzőbb pózban fog "állni" a Temze partján, a Riverside stadion és a Hammersmith szomszédságában.

A Fulham - amelyben a magyar Gera Zoltán is játszik - tulajdonosa közeli barátja volt a 2009 júniusában elhunyt pop királyának. Al Fayed a nem hivatalos honlapján közzétette, a szoboravatót közvetlenül a Fulham Blackpool ellen vívott Premier Liga-mérkőzés előtt tartják meg, és nagyon bízik abban, hogy ez sok távoli rajongót is a meccs helyszínére csábít.

Fotó: cdn.picapp.com (A galériához kattintson a képre!)

"Remélem, a Fulham szurkolói értékelni fogják, hogy a világ legjobb előadójának a legjobb rajongói vannak!" - írta a milliárdos.

"Michael Jackson valóban egy legenda, egy olyan fogalom, amit a mai modern világban a kelleténél gyakrabban használunk a hírességekre." - tette hozzá.

A popsztár 1999. április 10-én látogatott először Craven Cottage-ba Al Fayed meghívására, a Fulham akkor 2-0-ás győzelmet aratott a Wigan felett. 2002 júniusában találkoztak legközelebb, amikor a parafenomén Uri Geller vendégszeretetét élvezték mindketten, később pedig Jackson a Devon klub tiszteletbeli elnöke lett.

"Annyit hagyott örökül a zenében, koraérett tehetsége a találékonysággal és az úttörőnek számító modern hangzással megismételhetetlen. Utánozni lehet, de megismételni soha nem lesz senki képes." - áradozott elhunyt barátjáról a klubelnök.

Michael Jacksont valóban a világ legsikeresebb zenei előadójaként ismerik el a zenei előadók, akikre hatással volt nemcsak a hangzásvilágban, de a mozgásban és a divatban is. Négy évtizednyi karrierje alatt 750 millió lemezt adott el világszerte, és több mint egy tucat száma került a világ legelismertebb zenei toplistáinak csúcsára.

Még több hír a Fulham csapatáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.