Eladó Michael Jackson kéz- és láblenyomata

Kalapács alá kerül Jacko meghasadt szíve

Emelőszerkezetet is kell magával vinnie az árverésre annak a szerencsésnek, aki a legtöbbet ígéri a legendás sztár kéz- és láblenyomatáért.

Eladó Michael Jackson keze és lába: Itt a Broken Heart Stone képgaléria

2011.01.27 17:29ma.hu

Február 15-ig lehet licitálni az interneten arra a cementlapra, amely a 2009 nyarán elhunyt poplegenda kéz- és láblenyomatát, valamint aláírását őrzi.

A különleges darab, amely 170 kilót nyom és értékét százezer dollárra becsülik, még 1984-ben készült, nem sokkal azután, hogy Michael Jackson a szólókarrier útjára lépett és kiadta Thriller című lemezét.

A különlegesség eredetileg azért készült, mert a hollywoodi Hírességek Sétánya mintájára Las Vegasban is létre szerettek volna hozni egy, a legnagyobb sztárok kezének és lábának lenyomataiból álló járdasort, ám ez végül sosem készült el.

Így Michael Jackson különleges relikviája elfeledve pihent a Riviera Hotel pincéjében, míg 2006-ban fel nem fedezték.

Fotó: Nate D. Sanders Aucion House (További képek a Galériában)


A sors fintora, hogy alig néhány hét választott el a készítés 25. évfordulójától, amikor a Pop Királyaként is emlegetett sztár tragikus, és máig nem tisztázott körülmények közt életét vesztette Los Angeles-i házában.

A cementlap a Broken Heart Stone (Megszakadt szív köve) nevet kapta, mert amikor Jacko belenyomta a friss betonba a tenyerét, egy szív alakú bemélyedés keletkezett a nyomaton, amin később egy repedés jelent meg.

Ártatlannak vallotta magát Jackson orvosa

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.