Tiltakoznak Michael Jackson rajongói

Hullagyalázás vagy tudomány Jacko boncolásának filmje?

Rajongók ezrei tiltakoznak a hamarosan bemutatásra kerülő dokumentumfilm ellen, amelyben bemutatják a Pop Királyának boncolását és halála körülményeinek felderítését.

2010.12.15 17:29ma.hu

Máig nem sikerült egyértelműen tisztázni, vajon Michael Jackson halála tényleg csak véletlen baleset volt-e, vagy orvosa szándékosan adott be neki akkora mennyiségű altatót, ami végül a sztár halálához vezetett.

A körülményekre tekintettel a Pop Királyát halála után azonnal a kórbonctanra szállították, hátha a boncolással közelebb jutnak rejtélyes halálának okaihoz, az eljárásról pedig felvétel készült. Most ezt a felvételt készül műsorra tűzni a tudományos műsorairól híres Discovery Channel, ám az ötlettel a legkevésbé sem értenek egyet a sztár rajongói.

Szerintük ugyanis ezzel valójában meggyalázzák az énekes emlékét, az ikonikus sztárt nem kellene így mutatni.

A január 13-ra tervezett premierig az ellenzők csoportja igyekszik nyomást gyakorolni a csatornára, de egyelőre úgy tűnik, a dokumentumfilm látható lesz.

A Michael Jackson-sztori

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.