Kiadás előtt az első lemez a Popkirály halála óta

Szenzáció! Jacko vadiúj száma először nálunk!

Anyja és ügynöke megkérdőjelezte a készülő új album hitelességét, pedig már korábban is tudni lehetett, számos kiadatlan felvétel hever Michael Jackson fiókjában.

2010.11.08 10:29ma.hu

Bár a teljes nagylemez boltokba kerülésére még legalább egy hónapot várni kell, a címadó dal, a Breaking News (a kifejezést a legfrissebb hírekre szokták használni) már elérhető a neten, a hazai oldalak közül elsőként a ma.hu-n!.

A dal, amelyben a sajtó ellen kel ki a másfél éve elhunyt énekes, témájában kísértetiesen hasonlít az 1987-es Leave me alone című számra. Ezt később a Moonwalkerben is feldolgozta, és az animációkkal tarkított videoklipben egymás után tűnnek fel azok az újságcikkek és különböző jelenetek, amelyeket a média kapott fel vagy amelyekkel - okkal vagy ok nélkül - vádolták meg a sztárt.

Michael Jackson Breaking News című új nagylemezének borítója


Michael Jackson édesanyja és menedzsere egyaránt megkérdőjelezik, hogy a hamarosan hivatalosan is megjelenő albumon valóban az elhunyt énekes hallható-e, és megtorlással fenyegetőztek azért is, amiért az albumról máris kiszivárgott egy részlet.

Az új dal egyébként kiválóan ötvözi a már jól ismert „jacksonos” elemeket az R’n’B-vel, a koronát némi hip-hop teszi fel a Breaking News-ra.

Érdemes meghallgatni, és ezek után bizonyára minden rajongó izgatottan várja a teljes album napvilágra kerülését!

A Michael Jackson-sztori

Breaking News by Jon_ALi

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.