Madárijesztő lett a pop királyából

Madarakat riogat a halott Michael Jackson

Különös módon szeretné távol tartani a kártékony madarakat a terméstől egy tajvani férfi: Michael Jackson-formájú madárijesztőket állított a rizsföldjére.

2010.10.07 18:29ma.hu

Két figura már elkészült, de a harmadik is hamarosan melléjük kerül: Michael Jacksonnal ijesztgeti a madarakat egy tajvani rizstermesztő fiú. Az egyik figura a jellegzetes fekete nadrágot, inget és kalapot viseli fehér flitteres kesztyűvel, a másikat a Thrillerből ismert piros együttesbe öltöztette a tajvani rajongó.

Bár elsőre úgy tűnhet, ezzel gúnyt űz a sztárból, valójában nagy rajongója a tavaly elhunyt Pop Királyának, és ezzel szeretné kifejezni tiszteletét.

A betakarítás közben apám ilyenkor már minden nap a mezőket járná és ő kergetné a madarakat” - magyarázta a fiatalember, aki mellesleg a néhai sztár táncmozdulatait is megtanulta.

A szélben szintén táncoló madárijesztőkkel kapcsolatban azonban nem mindenki ilyen lelkes, a fiú nagyapja például kifejezetten dühös lett az ötlettől, mert úgy gondolja, így Jackson szelleme visszatér és kísérteni fogja a családot.

Szerintem egész jó lenne, ha Michael eljönne” - kommentálta felmenője aggodalmát Lee Ping-Hsing. Azt meg már csak halkan tesszük hozzá, hogy Jackson szelleme valószínűleg nem is venné zokon a madárijesztgetést, hisz több évtizeddel ezelőtt épp a Madárijesztőt játszotta el az Óz, a csodák csodája című zenés filmben.

Michael Jackson, a környezetbarát

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.