Prince Michael-en gyanús folt van

Meghökkentő fotó: Fehéredik Michael Jackson fia is?

Mint arról már korábban is lehetett olvasni: a tavaly júniusban elhunyt popkirályról az a hír járta, különös betegség miatt fehéredett ki az évek során a bőre - Most fián, Prince Michael-en is hasonló jelek mutatkoznak...

Nézze meg Jacko átváltozását! képgaléria

2010.07.02 17:30ma.hu

A néhai Michael Jackson 13 éves fia a minap Hawaii-on vakációzott testvéreivel, ahol egy lesifotósnak sikerült őt a medencében lencsevégre kapnia. Prince Michael meztelen felsőtestén különös folt látható: a hónalja közelében feltűnően fehérlik a bőre.

Prince Michael-en fehér folt látható

Korábban több alkalommal is írt róla a külföldi bulvársajtó, hogy a popkirály egy vitiligo nevű betegségben szenvedett, ez volt az oka bőre kifehéredésének. Lehetséges, hogy fia is örökölte ugyanezt? - teszi fel a kérdést a Daily Mail brit lap.

A betegség először az arcon és a kézfejen hagy nyomokat, a fehér foltok tehát kezdetben ezeken figyelhetők meg.

Az is felmerült, hogy Jackson krémekkel fehérítette a bőrét. Szóvivői sokáig tagadták ezt, és az a nézet vált ismertté, hogy a sztár ritka májbetegsége miatt vált az évek folyamán egyre fehérebbé, a bőr pigmentációját megváltoztató vitiligótól.

Persze, ahogyan az sem bizonyos, hogy Jacko valóban ezzel a kórral küzdött, úgy azt illetően is merültek már fel kérdések, valóban ő volt-e az édesapja három gyermekének, Prince-nek, Paris-nek és a kis Blanket-nek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.