Michael Jacksonnál egy rakatot találtak belőle...

Döbbenet - Jacko mániákusan kente magára a bőrfehérítőt?

A NapiászOnline.hu hírei szerint a legújabb napvilágra került rendőri jelentésekben az áll, hogy Michael Jackson házában a halála utáni helyszíneléskor óriási mennyiségű bőrfehérítő krémet talált a yard.

Így változott át az évek során Michael Jackson! képgaléria

2010.03.29 19:30Napi Ász Online

A pop királyának szóvivői sokáig tagadták, hogy Jacko krémekkel fehérítette volna bőrét; azért vált az évek folyamán egyre fehérebbé, mert egy ritka májbetegségben szenvedett, a bőr pigmentációját megváltoztató vitiligótól.

Jacko és testvére, La Toya

A rendőrök ugyancsak találtak négy fiolányit Michael Jackson halálával kapcsolatban már emlegetett, rendkívül erős és veszélyes, többnyire csak aneszteziológusok által használt nyugtatóból, a Propofolból.

A néhai popsztár orvosa, dr. Conrad Murray éppen letartóztatásban van, mert azzal vádolják, hogy körültekintés nélkül adta be Michael Jacksonnak az óriási adag Propofolt.

A túladagolást nem bírta az énekes szíve, és nemsokára meghalt. Murray ártatlannak vallja magát és nem hajlandó vallomást tenni.

Michael Jackson legkisebb fiára rátámadt az unokatestvére!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.