Jacko kifejezett kérésre kapta az erős gyógyszert

Michael Jackson orvosa: Ártatlan vagyok!

Ártatlannak vallotta magát hétfőn egy Los Angeles-i bíróságon Conrad Murray, a tavaly nyáron meghalt Michael Jackson háziorvosa, aki ellen gondatlanságból elkövetett emberölés címén emeltek vádat.

Michael Jackson a kezdetektől napjainkig képgaléria

2010.02.09 09:43MTI

A Los Angeles-i ügyészség azzal vádolja a Las Vegas-ban is praktizáló orvost, hogy a krónikus álmatlanság ellen páciensének felírt erős altatókkal és nyugtatókkal a koncertezéshez visszatérni készülő szupersztár halálát okozta.

Jacko háziorvosát akár 4 év szabadságvesztésre is ítélhetik, ha a bíróság bűnösnek találja.

Conrad Murray-t tervezett nagyszabású londoni koncertsorozata előtt kérte fel személyi orvosának a súlyos alvásproblémákkal küszködő énekes.

A doktor a rendkívül erős Propofolt más nyugtatókkal kombinálva adta be Michael Jackson-nak a halála napján, 2009. június 25-én.

Murray ezt nem is tagadja, de arra hivatkozik, hogy páciensének határozott kérésére adta be a popsztárnak a nyugtatókat.

Az orvos 75 ezer dolláros óvadék ellenében szabadlábon védekezhet. A következő tárgyalási napot a bíró április 5-re tűzte ki.

Emelik Jacko gyermekeinek havi járadékát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.