Nyilvános lesz a pedofil-ügy

Képek - Kinyílnak a titkos akták Michael Jacksonról

Az ötvenévesen, júniusban elhunyt popkirály életében nagy törést okozott, amikor gyermekmolesztálással gyanúsították meg - Az FBI most nyilvánosságra hozza a titkos aktákat az üggyel kapcsolatban.

Meghökkentő átváltozás: Michael Jackson a kezdetektől napjainkig képgaléria

2009.12.22 15:30ma.hu

Közel háromszáz oldalas az dokumentum, amely tartalmazza Michael Jackson pedofilügyének 1993-as és 2004-es, igen kínos részleteit is.

A ma már felnőtt Jordan Chandler

Most egy olyan törvény lépett életbe, amely szabályozza az információáramlást, így az akta nyilvánosságot kapott - adta hírül a TMZ.com.

Először az ügy kirobbanásakor tizenhárom éves Jordan Chandler szülei perelték be Michael Jackson-t, majd tizenegy év múlva a 14 éves Gavin Arvizo családja.

A peranyag közel hétszáz oldalt tesz ki, de fele nem kerülhet nyilvánosságra.

Az akták között vannak olyan tanúvallomások, melyek abban az időben készültek, amikor Jacko-nak szinte minden mozdulatát figyelték és megörökítették - írja a TMZ.

Egy bennfentes szerint a popsztár személyzete kamerákat rakatott a repülőgépére is. Később a bíróság törvénytelennek minősítette tettüket.

A júniusban elhunyt Jackson-t annak idején tisztázták a vádak alól, de az énekes sosem felejtette el a meghurcoltatást. Egy ideig Bahrein-ben élt, hogy elbújjon a világ elől.

Jacko halálának dátuma a legnépszerűbb

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.