Ez volt a sztár kedvenc virága

Kétezer napraforgó Michael Jackson sírjánál

Kétezer szál napraforgót helyezett el egy kaliforniai virágtermesztő Michael Jackson amerikai popénekes kriptája előtt.

2010.05.15 09:13MTI

Jason Levin pénteken szállította a kétezer szál napraforgót a kaliforniai Forest Lawn emlékparkban álló hatalmas beton-márvány mauzóleum elé. Levin elmondta: azután döntött a 3000-5000 dollár értékű virágadományról, miután meghallotta, hogy Lisa Marie Presley, a popsztár volt felesége arról panaszkodott, csupán néhány csokor, gyertya és ajándék árválkodik a sírnál. Levin úgy tudta, hogy a popsztár kedvenc virága a napraforgó volt.

Levin, egy San Diego megyei napraforgó-termesztő cég tulajdonosa hajnalban rakodta meg a teherautóját és utazott el Vista városából. Három órával később már ki is rakodta a virágokat a szigorúan őrzött mauzóleumnál.

Jackson ötvenéves korában halt meg június 25-én.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.