A haláleset miatt maradtak titokban

Ne-Yo kiadná Michael Jacksonnak írt dalait

Ne-Yo Michael Jackson életének utolsó hónapjaiban írt pár számot a néhai popsztárnak, de ezek végül a váratlan haláleset miatt sosem jelenhettek meg. A producer szeretné, ha a szerzemények valamilyen formában megjelennének.

2010.08.13 09:00ma.hu

Michael Jackson halála előtt több neves producerrel is dolgozott együtt, a közös munka gyümölcsét azonban az énekes már nem élhette meg. Ne-Yo közel egy albumra való számot írt Jacksonnak, és most azt szeretné, ha ezek a dalok eljutnának a közönséghez is.

Ugyanakkor azt semmiképpen sem akarja, hogy olyasvalaki énekelje el őket, akinek semmi köze a Pop Királyához.

"Próbálom kitalálni, mit tegyek ezekkel a számokkal. Nem adhatom oda másnak, mert Michaelnek írtam őket, és ez tiszteletlenség lenne vele szemben. Ha sikerülne rávennem Janet Jacksont és testvéreit, hogy készítsenek egy tribute lemezt, akkor náluk jó helyen lennének a szerzemények.

Mintegy tíz dal van, ezeket személyesen Michael Jackson választotta ki. Meghallgatott jó néhányat, és ezek voltak, amelyek a leginkább tetszettek neki. Nem adhatom ki őket magam, mert nem ez volt a szándékom velük, pedig igazán jó számok, minőségi zenék
" - mondta Ne-Yo.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.