"Senkinek ne szóljanak róla!"

Bizarr - Náci filmeket gyűjtött Michael Jackson?

Még csak nem is tette el őket szem elől - A birtok felmérése során találtak rá Michael Jackson náci propaganda-film gyűjteményére a polgármesteri hivatal dolgozói.

Michael Jackson - A dicsőséges múlt képgaléria

2010.07.27 10:30ma.hu

Filmek, videók, DVD-k kerültek elő a popkirály könyvespolcáról - nem voltak elrejtve, így könnyűszerrel a polgármesteri hivatal munkatársainak kezébe akadtak, amikor azok Michael Jackson birtokát mentek ki felmérni.

Adolf Hitler - Fotó: Getty

Jacko a jelek szerint kedvelte a náci propaganda-filmeket. Titkos szenvedélye volt ez, de senkinek sem beszélt róla - mondta el a Los Angeles Times-nak egy náci emlékek gyűjtésével foglalkozó férfi, Norman Scherer.

A gyűjtő a lapnak elárulta, hogy korábban név nélkül kapott megrendeléseket, de ő idővel rájött, hogy azok a világsztártól érkeznek. Ekkor Jacko emberei a lelkére kötötték: ne szóljon a dologról senkinek.

Az énekes egyébként gyakran hordott katonaszerű ruhákat, mely alátámasztja különös szenvedélyét.

A tavaly júniusban elhunyt popsztár birtokán egyébként a tervek szerint egy vidámparkot alakítanának ki, ezért kellett felméretni - Az egykori Neverland egyébként is vidámpark,  de korábban csak a sztár által meghívottak játszhattak ott.

Hiányzol - ezt firkálták Jacko sírjára

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.