Több felkészülésre van szükség

Elhalasztották Michael Jackson orvosának tárgyalását

Másfél hónappal, május 9-re halasztották el a Michael Jackson gondatlanságból elkövetett megölésével vádolt magánorvos tárgyalását, mert a vádnak és a védelemnek egyeztetnie kell a bizonyítékokat.

Képekben Michael Jackson temetése! képgaléria

2011.03.03 17:29MTI
A galériában: Michael Jackson temetése

Eredetileg március 24-én kezdődött volna a Conrad Murray elleni bírósági tárgyalás, ám az illetékes bíró helyi idő szerint szerdán bejelentette: mind a vádnak, mind a védelemnek további felkészülésre van szüksége, továbbá meg kell osztaniuk egymással a birtokukban lévő információkat is. Ezért a tárgyalás kezdő időpontját Michael Pastor bíró május 9-re halasztotta.

A Michael Jackson magánorvosaként elhíresült Murray ellen azért kezdeményeztek tárgyalást, mert a bizonyítékok arra utalnak, felelős a világsztár haláláért.

Michael Jacksonra 2009. június 25-én holtan találtak Los Angeles-i lakásában, a halál okaként azt az altatót jelölték meg, amelyet kizárólag kórházi körülmények között, folyamatos ellenőrzéssel lehet csak használni, ám a magánorvos ezzel próbált segíteni a kóros álmatlansággal küzdő sztáron. A szer beadása után viszont magára hagyta a hírességet.

A vádak ellenére nem vonták vissza Murray engedélyét, továbbra is praktizálhat, a tárgyalás során pedig szabadlábon védekezhet, de amennyiben bűnösnek találják, büntetése négy év börtön lehet.

További hírek Michael Jackson életéről és haláláról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.