Michael Jackson utolsó napjain "leszedált" volt

Jacko rettegett: végül hambit süt majd a McDonald's-ban

A lassan két éve elhunyt szupersztár közvetlen környezete tisztában volt vele, mennyire nyomasztja Michael Jackson-t a teljesítménykényszer, a sok leszervezett show. Fodrásza megdöbbentő vallomást tett.

Michael Jackson - A dicsőséges múlt képgaléria

2011.02.16 11:10ma.hu - Fotó: musicrooms - thehollywoodgossip

Rettegés és nyugtatók alatti állapot - így lehetne jellemezni az egykori popkirály utolsó napjait. A stressz, a kétségek és a rengeteg gyógyszer, melyeket már akkor ki tudja, mióta rendszeresen és egyre nagyobb dózisban használt, teljesen kikezdték őt.

Fodrásza, Karen Faye, akit a rendőrség Michael Jackson halála után többször kihallgatott, elárulta: Jacko nagyon aggódott, és állandóan azt hajtogatta, hogyan tudja végigcsinálni a számára leszervezett 50 londoni koncertet.

Még több kép itt! - Fotó: thehollywoodgossip.com

Attól rettegett, hogy a szponzor AEG cég időközben rájön: ő erre nem képes, és felbontják vele a szerződést - majd pedig őt, a világ egyik leggazdagabb énekesét elküldik hamburgert sütni a McDonald's-ba.

Karen Faye szerint, aki egy évtizeden át volt Jacko fodrásza, a popsztár azért is használt annyi, számára megkönnyebbülést hozó szert az utolsó időszakban, mert képtelen volt elhinni, hogy végig tudja csinálni a fellépéseket, és teljesen bepánikolt.

Egy közeli barátja úgy vélte: Jacko az utolsó hónapokban nagyon lefogyott, hatalmas nyomás alatt volt. A fodrásznő arról is tudott, hogy Michael-nél a végén már heti 3-4 alkalommal járt az orvosa, dr. Arnold Klein.

Voltak azonban napok, amikor Jackson vidámnak látszott. Amikor Karen megkérdezte a sztár menedzserét, vajon minek köszönhető, hogy pár napja Michael "tisztább"-nak tűnik, a férfi azt felelte: "mert dr. Klein nincs a városban".

Az orvos szerint azonban ő semmit sem változtatott meg a popkirály kezelésében. Jacko halála kapcsán a másik orvosát, dr. Conrad Murray-t fogták perbe, gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják - a következő tárgyalás márciusban lesz.

Beengedik a tévéket Jacko orvosának tárgyalására

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.