Szülinapi évfordulón össznépi táncot lejtenek

Jacksonra robbantják szét a várost a sztárok

Óriási táncbemutatóra készül több hazai sztár is, akik augusztus végén Michael Jackson születésének évfordulója alkalmából vesznek részt a legnagyobb európai "energiavillanáson".

2011.08.05 13:42ma.hu

Hatalmas bulira készülnek a hazai Michael Jackson-rajongók, méghozzá nem akárkikkel az élen: Tóth Gabival, Király L. Norbival, Ganxsta Zolee-val és DJ Dominique-kal "szétrobbantják a várost", egy óriási, össznépi Jacko-tánc keretén belül.


Az eseményre harmadszor kerül sor, a dátum pedig nem véletlenül augusztus 29.: ezen a napon lenne a két éve elhunyt énekes 63. születésnapja. Az évente, immáron hagyományszerűen megtartott rendezvény Európa legnagyobb jacksonos flashmobjává nőtte ki magát, a tánchoz természetesen idén is egy Jacko-szám adja az alapot.

A választás azért esett idén a Black or White című számra, mert ez az esélyegyenlőséget is képviseli, az előadók a már fentebb felsorolt sztárok lesznek.

A szervezők egyelőre még csak a táncpróbáknál tartanak, ráadásul annak is az elején, így bárki bátran csatlakozhat még a résztvevőkhöz: péntekenként este 8-tól, hétfőnként pedig 9-től vannak a próbák a Millenárison, a részvétel ingyenes.

Az augusztus végi flashmobra Budapest 3 pontján kerül majd sor, és a szervezők reményei szerint több ezer ember lesz jelen a megmozduláson. Jackson-rajongóknak kötelező!

Jacksontánc első próba from Jacksontánc on Vimeo.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.