Nem akarta egyedül hagyni a lányát

Újra együtt a Spice Girls - de Victoria Beckham nem bulizott velük

Alig várta, hogy véget érjen a sajtótájékoztató, máris pattant a taxiba és rohant a repülőtérre Victoria Beckham, hogy mielőbb visszaérjen Londonból Amerikába: egyetlen estét sem akart távol tölteni Harpertől.

2012.06.27 14:29ma.hu

Fergeteges sajtótájékoztató keretén belül jelentették be az egykori fűszerlányok, hogy újra összeállnak és hosszú idő után ismét új dalokkal rukkolnak elő, majd nyakukba vették az éjszakai Londont, hogy az örömhírt egy bulival ünnepeljék meg. Ám meglepő módon a partiról a Spice Girls két tagja is távol maradt: a sajtótájékoztatót követően szinte azonnal felszívódtak.

Miközben Emma Bunton, Geri Halliwell és Melanie Brown az éjszakát járta, Victoria Beckham és Melanie Crisholm más programot választott. Előbbi elmondta, hogy neki a család mindennél fontosabb, ezért a találkozás után szinte azonnal taxiba pattant és rohant a repülőtérre, hogy még aznap este visszaérjen Los Angeles-i otthonába alig egy éves kislányához, Harper Sevenhez.


A Viva Forever címet viselő visszatérést Mel C, vagy ahogy annak idején emlegették, Sporty Spice sem ünnepelte a többiekkel, a mozgalmas és izgalmas nap után ő is inkább családja körében kapcsolódott ki. A sajtó jelen lévő képviselőinek azonban nem az ő hiánya tűnt fel legfőképp, sokkal inkább Victoriával foglalkoztak, aki nemcsak villámgyorsan lelépett, de a jó hangulatú tájékoztató során szinte egyáltalán nem húzódott mosolyra a szája.

Pedig saját bevallása szerint élvezte a show-t, és az egyik kérdésre a következőt válaszolta: "London remek kiindulópont [az új turnéhoz]. Mindannyian büszkék vagyunk rá, hogy angolok vagyunk. Mindannyian bízunk abban, hogy ez valami nagyszerű dolognak a kezdete."

Még több hír Victoria Beckhamről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.